Menu
Your Cart

Беседе иконописаца - Анхимандрит Зинон

Беседе иконописаца - Анхимандрит Зинон
-30 %
Беседе иконописаца - Анхимандрит Зинон

Архимандрит Зинон, неусмљиво је најзначајнији руски иконописац краја двадесетог и почетка двадесет и првог века.

Идеја издавача била је да нашој благословској и уметничкој публици, осим текстова ове значајне књиге, што детаљније представи и иконописачко дело једног од најзначајнијих православних уметника данашњице, па је избор репродукција зато у доброј мери различит од оног у изворном издању. Потрудили смо се да направимо кратак пресек кроз вишедеценијско стваралаштво овог изузетног аутора, све до најновијих остварења као што су живопис Бечког храма Светог Николаја и делови иконописа и живописа у манастиру Симонопетра на Светој гори где су радови још увек у току.

Такође, додат је текст Сведочанство лепоте Ирине Јазикове, историчара уметноси, о радовима на осликавању Бечког саборног храма.

Ова понуда истиче за:
Дан
Сат
Мин.
Сек.
245,00 RSD
350,00 RSD
  • Стање: 3
  • Шифра: 4825
  • Тежина: 258.00 gr
  • Величина: 23.00cm x 15.00cm x 1.00cm
Тагови: беседе
Ова веб локација користи колачиће да персонализујемо садржај и огласе, да обезбедимо функције друштвених медија и анализирамо наш саобраћај. Такође делимо информације о вашем коришћењу нашег сајта са нашим партнерима за друштвене медије, оглашавање и аналитику који их могу комбиновати са другим информацијама које сте им дали или које су прикупили вашим коришћењем њихових услуга