Menu
Your Cart

Споменица Епископу шумадијском Јовану - "Такав нам архијереј требаше"

Споменица Епископу шумадијском Јовану - "Такав нам архијереј требаше"
Ново Распродато
Споменица Епископу шумадијском Јовану - "Такав нам архијереј требаше"

У срцу ове књиге, "Споменица Епископу Шумадијском Јовану: Такав нам архијереј требаше", крије се дубоко поштовање и захвалност према човеку који је својом посвећеношћу, храброшћу и љубављу постао светионик вере и духовне снаге за нас све. Ова књига је скромна одаја сећања, где се слави живот и наслеђе Владике Јована, неуморног пастира душа и вође нашег духовног пута.

Кроз ове странице, сусрећемо се са дубином његове вере, мудрошћу његових речи и благотворним утицајем његове службе. Владика Јован је архијереј који је свој живот посветио Богу и црквеној заједници. Његова служба је испуњена благословима, али и изазовима које је храбро и мудро превазилазио.

Ова споменица пружа увид у богатство његовог епископског мандата. Истиче се његова непоколебљива вера и храброст у суочавању са изазовима времена. Откривамо његову љубав према верницима и њиховој духовној добробити. Учимо од његовог примера како да живимо у складу са духовним вредностима и да препознамо важност заједништва и бриге за ближње.

Кроз ове странице, сусрећемо се и са сведочанствима верника чије је животе Владика Јован благословио и дотакао. Његова блискост са људима, топлина његовог срца и емпатија коју показује према свима, остављају трајни траг у срцима многих. Ова књига је прилика да се те приче охрабрења, оздрављења и духовног раста поделе и прославе.

"Такав нам архијереј требаше" је позив на размишљање о духовном лидерству и његовом значају у нашим животима. Кроз ову споменицу, славимо Владику Јована као архијереја који нам је био потребан - човека чврсте вере, дубоког саосећања и мудрости, који је нас водио ка дубљем разумевању Божје љубави и путу ка вечности.

Нека ова књига буде сведочанство о животу и наслеђу Владике Шумадијског Јована, нека нас инспирише да наставимо његово дело љубави, бриге за ближње и унапређења духовног живота.

4.000,00 RSD
  • Стање: Распродато
  • Шифра: 6645
  • Тежина: 4,000.00 gr
  • Величина: 34.00cm x 24.00cm x 4.00cm
Ова веб локација користи колачиће да персонализујемо садржај и огласе, да обезбедимо функције друштвених медија и анализирамо наш саобраћај. Такође делимо информације о вашем коришћењу нашег сајта са нашим партнерима за друштвене медије, оглашавање и аналитику који их могу комбиновати са другим информацијама које сте им дали или које су прикупили вашим коришћењем њихових услуга