Menu
Your Cart

Достава

Испорука робе врши се на територији Републике Србије и свих земаља света, искључиво радним данима. Робу не испоручујемо и у дане државних и верских празника у Републици Србији.

Време доставе и цене доставе у Србији.

Приликом куповине преко наше онлине продавнице, на крају куповине добићете на Ваш емаил поруџбеницу са спецификацијом поручене робе, ценом робе и ценом доставе.

Достава у Србији врши се:

  • Брзом поштом у року од 7 радних дана од дана пријема поруџбенице уколико је плаћање путем платних картица или откупом
  • Брзом поштом у року од 7 радних дана од дана пријема потврде о уплати уколико плаћате путем уплате на шалтерима пошта или банака

Цена доставе пакета у Србији по килограму:

Важно:
Наручена роба биће спакована на начин да се уобичајеном манипулацијом у транспорту не може оштетити. Купац је дужан да приликом преузимања наручене робе провери евентуална оштећења и одмах их рекламира доставном раднику који је робу доставио, као и да одбије преузимање испоручене робе на којој су видљива оштећења. Проверу исправности поруџбине врши купац, а накнадне рекламације се не уважавају.


Тежина у грамимаЦена у динарима
до 1999350,00
до 4999450,00
до 9999600,00
до 19999812,00
до 29999956,00
до 499991172,00
до 699992252,00
до 999993692,00

Преузимање пошиљки


Курирска служба пошиљке доноси на адресу за испоруку радним данима (понедељак - петак) у периоду од 8-18 х. Неопходно је да у том периоду обезбедите да на адреси буде особа која може преузети пошиљку. 

Приликом преузимања пошиљке потребно је да визуелно прегледате пакет да не постоје нека видна оштећења. Уколико приметите да је транспортна кутија значајно оштећења и посумљате да је производ можда оштећен, одбијте пријем пошиљке и обавестите нас на емаил info@kalenic.rs или на телефон +381 34 333 827. У колико је пошиљка на изглед без оштећења преузмите пакет. 

Курир сваку пошиљку покушава да уручи два пута, а пре покушаја позваће вас телефоном који сте оставили приликом регистрације на сајту како би потврдили преузимање пошиљке. У колико не успеју да Вас два пута контактирају пошиљка ће бити враћена. 

Поновно слање пошиљке увећава трошкове као за ново слање.  

Купац ће бити обавештен да је за друго слање пошиљке неопходно уплатити компетан износ пре слања, на текући рачун Епархије шумадијске - продајног центра број   170-0050012114001-72, а у позиву на број унети број поруџбенице. Тек након пријема уплате пакет ће поно бити послат на адресу купца.


Време доставе и цене доставе у иностранство


У иностранство доставу вршимо:

  • ДХЛ-ом у року од 9 радних дана уколико плаћате платном картицом  или Пејпалом
  • ДХЛ-ом у року од 9 радних дана од момента пријема уплате уколико плаћате уплатом на девизни рачун.

Напомена:  ДХЛ не испоучује робу на П.О. бокс

ДХЛ доставу наплаћује сходно тежини, волуметријској тежини и зонама доставе које можете видети кликом на линк овде

Важно: Наручена роба биће спакована на начин да се уобичајеном манипулацијом у транспорту не може оштетити. Купац је дужан да приликом преузимања наручене робе провери евентуална оштећења и одмах их рекламира доставном раднику који је робу доставио, као и да одбије преузимање испоручене робе на којој су видљива оштећења. Проверу исправности поруџбине врши купац, а накнадне рекламације се не уважавају.

Цена доставе пакета у иностранство:

Важно: У колико је ваша наруџбина тежа од 29999 грама (30 кг) исту нећете моћи креирати на нашем сајту. Потребно је да креирате једну наруџбину у овој тежини, а остатак преко 30 килограма креирати у другој наруџбини.

Након отпремљене пошиљке доставићемо Вам код за праћење, а своју пошилку можете пратити путем сајта www.dhl.com.

Све пошиљке послате ДХЛ-ом су неповратне. У колико сте приликом давања ваше адресе оставили погрешну адресу, број телефона или емаил, ДХЛ ће два пута покушати да ступи у контакт са Вама. Након тога послати пакет ће бити ускладиштен 30 дана у магацину ДХЛ-а, а потом уништен.

Епархија шумадијска - продајни центар не сноси одговорност ни трошкове настали погрешним адресирањем или недавањем тачних података. 

Важна напомена:
За онлине наручену робу, увозне дажбине Вам могу бити наплаћени зато што:
  • Трошкови царине и пореза у земљи испоруке нису укључени у цену робе коју купујете онлине. Може вам се догодити да вам буде наплаћена царина и порез на купљену робу.
  • Приликом куповине робе онлине, неки или сви производи подлежу плаћању увозних дажбина, у складу са прописима којима је уређен међународни промет робе.
  • Када роба није транспортована у оквиру домаћег саобраћаја (у оквиру ваше земље) или унутар једне царинске уније, као што је Европска унија, у обавези сте да платите све увозне дажбине за које ваш локални царински орган сматра да су одговарајуће.

Пре наручивања робе проверите са царинском службом Ваше земље о висини царинске стопе за наведену робу.

Ова веб локација користи колачиће да персонализујемо садржај и огласе, да обезбедимо функције друштвених медија и анализирамо наш саобраћај. Такође делимо информације о вашем коришћењу нашег сајта са нашим партнерима за друштвене медије, оглашавање и аналитику који их могу комбиновати са другим информацијама које сте им дали или које су прикупили вашим коришћењем њихових услуга