Menu
Your Cart

Плаћање

Плаћање за купце из Србије

Производе које желите да купите на www.епархија.цом можете платити:

  • Путем поузећа приликом преузимања поруџбине од брзе поште
  • Путем Виса, Мастер Кард и Маестро кредитним и дебитним платним картицама
  • Уплатницом или е-банкигом


Плаћање за лица из иностранства

Начин плаћања за купце из иностранства:

  • ПаyПал-ом за купце изван Србије
  • Путем Виса, Мастер Кард и Маестро кредитним и дебитним платним картицама
  • Уплатом на девизни рачун за купце из иностранства

Пословно породајни центар Епархије шумадијске послује сходно Законима Републике Србије и стога сва плаћања кредитним и дебитним картицама биће обављена у валути Републике Србије (Динар – РСД). Износ трансакција које плаћате биће конвертован у Евро (€) према важечем курсу који примењују светске картичне асоцијације.

Ваша платна картица биће задужена у вашој локалној валути након што се износ у еврима конвертује у вашу локалну валуту користећи курсне листе које примењују светске картичне асоцијације.

Због наведених конверзија могуће је да дође до мале разлике у цени која је наплаћена и која је приказана на нашем сајту.

Напомена: Зависно од земље испоруке зависи и висина царинске стопе. Неопходно је да се распитате о висини царинске стопе за земљу у коју се врши испорука.

Ова веб локација користи колачиће да персонализујемо садржај и огласе, да обезбедимо функције друштвених медија и анализирамо наш саобраћај. Такође делимо информације о вашем коришћењу нашег сајта са нашим партнерима за друштвене медије, оглашавање и аналитику који их могу комбиновати са другим информацијама које сте им дали или које су прикупили вашим коришћењем њихових услуга