Menu
Your Cart

Каленић

Летопис црквеног и друштвеног живота села Вранић код Београда
Ново
Издавач: Каленић Шифра: 7372
Укупна историја, а нарочито црквена, Вранића и околних колубарско-посавских села, изузетно је богата да је ни врло детаљан и свеобухватан Летопис цркве брвнаре Светих четрдесет мученика севастијских, њених свештеника и знаменитих људи из села укључених у парохије при њој, који је 1978. године састав..
200,00 RSD
Увод у Литургијско богословље - Александар Шмеман
Ново
Издавач: Каленић Шифра: 13198
Нови превод ове фундаменталне студије оца Александра Шмемана, управо његове докторске дисертације, настао је на иницијативу Катедре за литургику Православног богословског фалкутета у Београду. Са додатим фуснотама, додатно се појашњавају битни делови књиге.У хуци и буци технолошких револуција, у све..
1.050,00 RSD
Спознајући тајну крста и васкрсења господњег
Ново
Издавач: Каленић Шифра: 7043
Богословска делатност Алексеја Афанасјевича Дмитријевског (1856-1929), једног од најрепрезентативнијих и најплодоноснијих православних литургичара из Русије са краја XIX и током прве три деценије XX века, означила је својеобразну прекретницу на пољу развоја и унапређења науке о богослужењу Православ..
550,00 RSD
Литургички огледи - Александар Петровић Голупцов
Ново
Издавач: Каленић Шифра: 13071
Oднос литургике према науци црквене старине. Предмет и методе литургике. Белешка о току њеног научног развоја. Кратки подаци о најважнијим изворима за историју богослужења.Приступајући излагању дела о богослужењу, желели бисмо да одмах прецизније дефинишемо однос литургике према науци црквен..
500,00 RSD
Православна духовност: Рестарт - Протојереј Вјачеслав Рубски
Ново
Издавач: Каленић Шифра: 13002
Ова књига има за циљ да постави питање квалитетног преосмишљења православног духовног живота. Улазећи у проблематику, било би несмотрено када бисмо сукобљавали различита мишљења, па одређивали која су “исправна”, а која “погрешна”. Хришћани који се држе бинарног начина размишљања одавно су то учинил..
650,00 RSD
Прикажи од 1 до 12 од 115 (10 страница)
Ова веб локација користи колачиће да персонализујемо садржај и огласе, да обезбедимо функције друштвених медија и анализирамо наш саобраћај. Такође делимо информације о вашем коришћењу нашег сајта са нашим партнерима за друштвене медије, оглашавање и аналитику који их могу комбиновати са другим информацијама које сте им дали или које су прикупили вашим коришћењем њихових услуга